Lienefien en de (kleine) dingen des Levens

Saturday, December 08, 2007

Dan wil ik dansen...


Vrijdagmiddag, druk van hier tot ginderachter op t werk, hoofdpijn,... maar soms is 1 smsje voldoende om alle zorgen te laten wegsmelten.
'Ik wil op stap!' in grote letters op mn gsm... bitch 1 heeft er duidelijk zin in, en eigenlijk is t ook al weer veel te lang geleden.
s Avonds proberen we bitch 2 nog te overtuigen, maar ze heeft een redelijk goed excuus. Ze laat ons in de steek omdat ze de dag daarna naar de ikea gaat met de mama. Als ze ons dan toch bedriegt, dan is de ikea een waardige concurrent.
Om kwart voor 12 vertrekken, nog totaal niet wetend waar naartoe.
Richting Hasselt met als opties: de Slices of het Dusartplein.
Bij het 1 worden we waarschijnlijk buitengekeken als de ouw dozen die ook nog eens buiten mogen van onze vent, wegens gemiddelde leeftijd 14 jaar waarschijnlijk.
Dus toch maar voor 'de Wijzen' op het Dusart gekozen om een paar heupen te placeren. Het was nog niet eens zo'n slecht gedacht.
We hebben ons absoluut een kriek gelachen, wat goed was want dat waren we ook toevallig aan het drinken. (haha, :-) )
We hebben weer leuke mensen gezien. En hoe t komt weet ik niet maar om 1 of andere reden waren het allemaal look-a-likes.

* Kris of Yves van 'Kris & Yves'; niet echt een compliment voor de mens maar de gelijkenis was treffend.

* Axl Peleman; minder leuk dan de echte, bijna even knap. Hij had spijtig genoeg zijn gitaar niet mee, anders hadden we er zeker een liedje mee gezongen!

* Shakira; zelden iemand gezien dat zo absoluut niet op de maat kon dansen. Waarschijnijk had ze zoveel haar om dat te camoufleren, maar dat was dus niet zo goed gelukt. Ik denk dat ze wel buikdansles gevolgd had, want haar heupen vlogen alle kanten uit. Maar ik vind dat er een regel zou moeten zijn zoals bij gevechtsportclubs, nl dat het geleerde niet zomaar over te lande gebruikt mag worden. Mijn heupen werden er begot verlegen van!

Maar eens we een lijstje met onze liedjes aan de dj gegeven hadden, en hem daarna daar nog eens op wezen, was het toch een geslaagde avond.


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Eens proberen of je gemoderate comment-venster werkt, want alweer 3 berichten geleden geactiveerd en en nog geen (enkele) binnnengekregen ! Foei lezers !
Da's ni fijn hé Lienfien, nu je toch zo actief bent op je websit-je.
Maar wij vinden het wel fijn, die schrijfsels, dat "overbrugt" die afstand tussen midden-brabant en het, sorry "de" (verre) limburg een beetje. Want het familie-nieuws dat we van je spruitjes te weten komen is niet steeds geloofwaardig, (hopen we toch, of komt alle waarheid toch uit een kindermond ?). Feit is dat dochterlief rood wordt tot achter haar oren tegenwoordig als ze zo'n smeuig verhaaltje vertelt (of is dat van d'eosine).

En hop, hier vliegt deze reactie de digitale snelweg op.... ola, dat kan blijkbaar niet zonder 1st (hieronder) mijn identiteit bekend te maken ?! Nee, alhoewel de stilste wellicht van de bende, anoniem wil ik niet zijn, daarvoor ben ik te graag aanwezig (op al die feestelijkheden), daarom deze schuilnaam:

opa jos

3:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Het kan toch nietwaar zijn, zeker? Opa Jos kan wat tante Nele niet op de wereld kreeg... Het schaamrood stijgt op mijn wangen.

4:29 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home